Bună! Sunt Fabiola Ionășcuți, posesoarea a 29 de ierni (sunt născută în decembrie) și în sfârșit îmi fac curaj să mă relev în frumoasa lume virtuală.

Scriu despre ceea ce îmi place și îmi incită „papilele” neuronale: Self-Love, dezvoltare personală, fashion, antropologie, istorie și travel.

Ca să mă cunoașteți mai bine vin cu cinci lucruri despre mine îmbulinate aici mai jos:

  • nu sunt un săgetător atipic (sports are not my forte) dar mă încred din când în când în domnul zodiac și îmi place să mai trag cu ochiul dimineața la Neti Sandu
  • teatrul este printre cele mai puternice metode de a te cunoaște și a-ți descoperi emoțiile. Mi se pare una dintre cele mai frumoase metode de dezvoltare personală și o investiție în tine, pentru tine.
  • SF-uri, romane istorice, polițiste si psihologice ii fac bine suflețelului meu. Și cu toate că nu citesc romane de dragoste aproape niciodată, I’m guilty: cartea mea preferată este Mândrie si prejudecată de Jane Austen
  • daca e musai să aleg intre MUNTE și MARE, aleg cu ochii închiși muntele. De ce? Nimic nu e mai sălbatic,misterios și palpitant decât o drumeție pe un vârf de munte. Muntele e un test psohologic, îl învingi sau te învinge, te provoacă să îl depășești iar târziu, la asfințitul soarelui îți dai seama de faptul că ai călătorit cu tine însuți până pe Moldoveanu sus, și nu e vorba de niciun obstacol, ci te tine.
  • citatul care mă urmărește necontenit: APARENȚA NU ESTE ESENȚA! De cele mai multe ori suntem judecati superficial și judecăm în același ton, lăsăm lumii o iluzie despre noi care nu reprezintă realitatea. Și uităm că nu trebuie să judecăm nimic și să ne aparținem doar nouă!

Reclame

Publicat de Fabiola Ionascuti

Anthropology freak and unicorn detective who loves history, books, vintage, and fashion.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat asta: